Det billigaste och enklaste sättet att beställa kontaktlinser

Det billigaste och enklaste sättet att beställa kontaktlinser

Det finns idag flera olika alternativ till att handla linser på nätet. Du kan beställa i butik, på nätet, via telefon och e-post.

Enklast är att handla linser via nätet. Fördelarna med att handla på internet är att det finns ett stort utbud av olika märken till ett lägre pris. Det finns allt från vanliga kontaktlinser, färgade linser och linser med olika typer av mönster.

När du väl ska köpa linser på nätet se då till att du vidtar försiktighetsåtgärder innan du gör ditt köp. Du kan gå in på www.iis.se och se hur länge sidan har varit uppe. Seriösa företag har ofta flera betalningsalternativ och recensioner på hemsidan.

Vi har testat att beställa linser via hemsidan www.lensway.se. Vi beställde linsmärket airoptix aqua, som är ofärgade linser med hög kvalité. Det som särskiljer Airoptix aqua mot andra linser är att Airoptix aqua använder sig av ett speciellt material som ger ökad komfort, samt så släpper linsen in 5 gånger så mer syre.

När vi gjorde beställningen vid detta tillfälle så låg priset som lägst på Lensway, så det är alltid bra vid kontinuerliga beställningar att man gör eftersökningar så att man får så billiga linser som möjligt. Håll dig uppdaterad och spara hundralappar vid varje beställning.

Det Lensway erbjuder är ett stort sortiment till ett bra pris. En enkel sida att söka samt guida sig igenom.

Efter att vi valt vilka linser vi ville köpa så skrev man in styrka på linserna samt personuppgifter. På nästa sida fick man välja betalningsmetod samt se hur lång leveranstid. Efter beställningen fick man ett bekräftelsemail till sin epost. Några timmar senare kom en bekräftelse på att varan hade skickats. Det tog 2 arbetsdagar och linserna låg i brevlåda.

Otrolig snabb och bra service. Några daga efteråt fick vi även ett frågeformulär skickad till eposten för att betygsätta hela processen vilket tyder på ett företag som vill ha nöjda kunder.

Vi på optikeristockholm.se ser vi gärna att du som kund betygsätter de olika typer av nätbutiker. Delar vi med oss av informationen mellan varandra så kommer vi även se till att andra gör bra och säkra köp på internet.

Nyheter , , , , , ,

Relaterade resultat

2 omdömen

  1. Anonym, 44 års sedan

       -   Svara
  2. Anonym, 44 års sedan

       -   Svara

Sätt ditt omdöme

Betygsätt denna Optiker genom att klicka på en stjärna nedan :